West Brom – Leeds | 29. december

West Brom – Leeds | 29. december

Tip: Leeds -0.5 AH @ 2.10

Kan spilles ned til: 2.00

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 13:55 29. december

Leeds nedbryder West Broms betondefensiv

Set på Expected Goals er West Bromwich det absolut værste hold i Premier League. Med kun 1 sejr i 15 kampe, står det slemt til med pointhøsten. Man har tilmed lukket hele 30 mål ind, hvilket ikke ligefrem kendetegner stærke defensive præstationer.

Ansættelsen af Sam Allardyce burde ikke have nogen revolutionerende effekt, der nu har overtaget fra Slaven Billic. Taktisk matcher de meget hinanden, og der er nok ikke mange der ser et kæmpe uforløst potentiale i West Brom truppen.

Til denne kamp mangler West Brom igen deres vigtige midtbanemand Jake Livermore, der er ude med karantæne. Den smalle trup må begynde at kunne mærke presset, i et stramt juleprogram. Leeds truppen har markant mere kvalitet i bredden, og burde derfor være noget bedre stillet til programmet.

På den anden side står Leeds, der har bevist adskillige gange i sæsonen, at de kan nedbryde de defensive hold. Deres solide kombinationsspil burde have fine muligheder for at finde vej til netmaskerne mod et West Brom hold der står ekstremt kompakt mellem kæderne.

Med en hjemmebanefordel der betyder meget lidt i en Corona tid, burde Leeds være en tand større favoritter her. West Broms eneste sejr kommer desuden mod den absolutte bundskraber Sheffield United.

  • Post published:29/12/2020
  • Post last modified:29/12/2020