Vejle – Randers | 30. oktober

Vejle – Randers | 30. oktober

Tip: Vejle sejr @ 2.45

Kan spilles ned til: 2.33

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 20:16 26. oktober

Vejle fortsætter det gode spil

Vejle har taget deres flotte spil med til AaB, hvor der i skrivende stund er halveg. Vejle er kommet helt fantastisk fra land, hvor man er lykkedes med at få integreret en spændende eksotisk trup på rekordtid.

Alt imens har uinspirerende Randers tabt 4 kampe i træk, med kun 6 mål i 6 kampe. Det er op af bakke for randrusianerne, der trods historiske stabile resultater hvor man kender sin plads i midten af tabellen, ikke er kommet godt fra land.

Faktisk er Randers ved at blive fedtet ind i bund-duellen med Lyngby og Horsens, hvilket ikke må pynte for godt på stemningen i omklædningsrummet.

Randers har været en smule uheldige med resultaterne, men man sidder alligevel med en fornemmelse af at der mangler kvalitet. Senest mod Sønderjyske formåede man ikke at udnytte overtallet på banen i en hel time, i et skuffende nederlag. Man begynder måske at savne gode gamle Emil Riis i angrebet, som forlod dem til fordel for et engelsk eventyr.

Vejle skal altså helt fortjent være favoritter her på hjemmebanen i Nørreskoven. Også endnu mere end de er gjort til af bookmakerne, med de nuværende klubbers form og status taget i betragtning.

  • Post published:26/10/2020
  • Post last modified:26/10/2020