Vejle – FC Nordsjælland | 14. februar

Vejle – FC Nordsjælland | 14. februar

Tip: Vejle DNB @ 1.72

Kan spilles ned til: 1.67

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 11:38 11. februar

Dårlig bane ødelægger FC Nordsjællands spil

FC Nordsjælland møder op til denne kamp i mere end sløj form. 5 nederlag i træk i Superligaen gør at man har rykket sig skræmmende langt ned i tabellen. Man er ikke ligeså sprudlende offensivt som tidligere, og med en slem skade til Diomande, ligner det at hele ansvaret ligger på det unge kæmpetalent Sulemana Kamaldeen.

FCN har over 7 forsøg ikke vundet på udebane i denne sæson. Den tekniske spillestil klarer sig klart bedst hjemme på kunstgræsset, som vi har set i flere sæsoner. Til denne kamp bliver det tæt på umuligt at få det tekniske spil op at køre, på en bane der kommer til at blive håbløs at spille på.

FCN plejer som bekendt at kunne gå på kompromis med defensiven, når de har en offensiv der får scoret mål. Offensiven har bare været ret sløj over hele sæsonen, og slet ikke så potent som den plejer.

Vejle møder i dag Randers i cuppen, hvilket giver en ekstra chance for at pløje banen endnu mere i smadder op til denne kamp. I Vejles første kamp efter vinterpausen mod AGF, så vi hvordan banen var håbløs at spille bold på, og denne gang kan det kun blive værre. Vejret i Vejle byder på endnu hårdere nattefrost end tidligere, så der er ikke meget plads til overs for fodbold langs jorden.

Rigtig meget ligger på Faghirs skuldre for Vejle, men spillet har set lidt bedre ud efter en rigtig dårlig afslutning før vinterpausen.

I en kamp hvor FCN ikke kan spille deres spil, burde favoritværdigheden lægges en knivspids mere over på Vejles skuldre. Kampen kan meget vel blive afgjort på en standardsituation, og der er Vejle en del bedre stillet fysisk.

  • Post published:11/02/2021
  • Post last modified:11/02/2021