Tottenham – Liverpool | 28. januar

Tottenham – Liverpool | 28. januar

Tip: Tottenham +0.25 AH @ 1.97

Kan spilles ned til: 1.90

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 17:22 19. januar

Liverpool drukner i Mourinhos betonmørtel

Spændende topkamp på menuen her mellem to mandskaber der har potentiale til mere.

Forinden denne kamp har Liverpool hele 2 kampe på skemaet. De møder Burnley på hjemmebane (som de godt nok burde køre over), samt Manchester United i FA Cuppen.

Tottenham har derimod kun en let FA Cup kamp mod Championship holdet Wycombe på menuen. Det skal være en stor fordel til hjemmeholdet i dette opgør, som kan komme med meget friskere ben, og en stærk start 11’er.

Det lykkedes ikke Liverpool at nedbryde Manchester Uniteds betonmur i sidste Premier League kamp, som endte 0:0. Lige netop dette kan blive et stort problem mod Tottenham, der har det mere end fint med at stille sig ned og køre på kontraer. Liverpool skal passe på med at blotte sig for meget fremad i banen. I den anden ende står den livsfarlige combo Son og Kane klar til at løbe de 2 uvante centerforsvarere Henderson og Fabinho omkuld.

Liverpool har været rigtig sløje på udebane denne sæson, med ynkelige 2 sejre i sæsonens 9 udebanekampe. Normalvis er der en del tilfældigheder i forhold til om et hold henter deres point på hjemme eller udebane i løbet af en sæson, men det ligner at de decideret har det svært med at få spillet til at hænge sammen på udebanen. Ikke godt nok for et mesterhold..

Udover et stadig amputeret midterforsvar for Liverpool, ligner det at begge mandskaber kan stille stærkt op her. Det kan dog måske blive nødvendigt for Liverpool at rotere lidt på grund af deres vigtige FA Cup kamp 4 dage forinden. Spillerne burde ihvertfald ikke været helt på 100% med 4 kampe på 11 dage, med en trup der i forvejen er meget smal.

Et Tottenham hold der har set fine ud offensivt for nyligt – mod et Liverpool hold der har det hårdt på udebane samt offensive problemer, giver os værdi på hjemmeholdet.

  • Post published:19/01/2021
  • Post last modified:19/01/2021