Tottenham – Leeds | 2. januar

Tottenham – Leeds | 2. januar

Tip: Leeds o. 5.5 hjørne @ 2.48

Kan spilles ned til: 2.30

Bookmaker: Unibet

Odds fundet: 15:35 31. december

Leeds kommer ind til denne kamp med masser af selvtillid efter deres 5:0 nedsabling af West Brom. Spillerne virker til at være meget trygge med spilkonceptet under Bielsa. I deres kampe har de masser af tro på tingene, og går helt uimponeret ind til deres kampe, uanset hvilken modstander de møder.

Leeds virker til at være helt komfortable med deres spillestil, og det er meget tvivlsomt at de bare vil stille sig ned i denne kamp og lade Tottenham tage styringen. Faktisk er det direkte modsatte forventet, da Mourinho elsker kampe hvor hans tropper kan stille sig ned og spille på kontraer.

Matchuppet med de 2 forskellige spillestile der mødes, kan sagtens give Leeds en masse hjørnespark trods at de er på udebane. Der er som de fleste nok har fundet ud af, ingen fans på stadion, og Tottenham vil spillemæssigt have det fint med at lade Leeds tage styringen.

Leeds kamp mod Manchester United er god at sammenligne med. Her så man Manchester United stille sig ned og spille på kontraer, mens Leeds fortsatte med deres spilkoncept hele kampen lang, på trods af at de undervejs indkasserede hele 6 mål. I denne kamp fik Leeds 13 hjørnespark, og Manchester United 11.

Tottenham er fortjent favoritter til denne kamp, og det vil passe perfekt hvis de skulle komme foran, hvorefter Leeds vil fortsætte presset.

Leeds har dækket denne linje i 50% af alle deres kampe. I de seneste 4 kampe har de skaffet 10 – 4 – 13 – 7 hjørnespark.

Tottenham har på hjemmebane i de seneste 5 kampe indkasseret 3 – 9 – 10 – 5 – 7 hjørnespark.

  • Post published:31/12/2020
  • Post last modified:31/12/2020