Sønderjyske – Randers | 20. december

Sønderjyske – Randers | 20. december

Tip: o. 2.5 mål (asian) @ 1.90

Kan spilles ned til: 1.80

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 15:07 15. december

God chance for mål i årets sidste kamp

Status i Randers

Hvem havde troet af Randers skulle være det hold, der er i bedst form de seneste 4 kampe? Nok ikke mange, men her står de altså med imponerende 4 sejre i træk, efter en rigtig sløj start på sæsonen.

I midtugen møder man Holstebro, hvor der burde være gode muligheder for at finpudse det offensive spil. Her står man til odds 1.10, og vil nok ikke komme til at stå afventende i eget felt i 90 minutter.

De seneste 7 kampe (inklusiv en cup kamp mod Aarhus Fremad) har man scoret hele 17 mål, hvilket er helt vanvittigt for et hold af Randers kaliber. Noget tyder på at man har fundet magien – og ikke mindst Alhaji Kamara, der har scoret mål i deres seneste 4 kampe.

Status i Sønderjyske

I Sønderjylland ser det lidt mere sløjt ud, med en formpil der er gået en smule nedad efter et suverænt efterår i forhold til deres standarder. De har haft hård modstand på det seneste, med opgør mod FCK og Brøndby i de seneste 3 kampe. I disse kampe formåede de endda at komme på måltavlen i begge opgør.

Til denne kamp får Sønderjyske deres superhelt Alexander Bah tilbage på højrekanten. Bah er ufattelig vigtig for dem, med hans utrættelige arbejdsevne og imponerende målfarlighed for en mand der spiller wingback. Hans imponerende indsatser i dette efterår banede endda vejen til en landsholdsdebut i sidste landsholdspause. Dette er et kæmpe boost til offensiven.

I angrebet har Haji Wright måske mistet pustet en anelse i forhold til den imponerende start, men 7 mål i 11 kampe er stadig suverænt.

Tippet

Vi får gavmilde 1.90 for 3 mål i denne kamp, hvor Randers er gået over linjen 9 ud af 12 gange, og Sønderjyske 8 ud af 12 gange i sæsonen.

De seneste 5 indbyrdes opgør, er alle kampe gået over linjen.

Et inspireret Randers hold der er langt mere frigjort end normalt, burde kunne skabe en underholdende kamp mod et Sønderjyske hold, der har rigeligt med offensive redskaber i værktøjskassen. Især med en Alexander Bah der returnerer til truppen.

  • Post published:16/12/2020
  • Post last modified:16/12/2020