Sønderjyske – OB | 4. juli

Sønderjyske – OB | 4. juli

OB +0.25 AH @ 1.82

Odds fundet – Bet365: 30-06 15:29 (Findes under “Asian Lines”)

Jakob Michelsen og hans trupper er vågnet op siden Silkeborg fadæsen med 0-6. Snakken om en fyring er lige pludselig lagt på hylden igen, nu hvor de ligger suverænt i toppen af gruppen med 42 point.

Det er meget lang tid siden man har fundet OB i denne form, og sæsonen har da heller ikke været en succes udenfor top 6. De kan dog nå at redde lidt af æren, hvis de holder den fine form indtil playoff spillet om Europa League pladsen.

Sønderjyske har også leveret udmærket siden Corona genstarten. De ligger samtidigt godt i svinget til at undgå nedrykning, nu hvor OB hev bukserne af Lyngby 2 gange, og snød dem for potentielt 6 point.

Med kun 2 kampe tilbage i slutspillet, vil Sønderjyske nok godt sælge denne kamp på forhånd for 1 point.

Det helt store emne her, er at Sønderjyske står med en pokalturnering mod AaB onsdag. Det er svært at tænke andet, end at spillerne har fuldt fokus på denne kamp. For dem er det første gang nogensinde at de står i en finale.

OB kan igen spille frit, og formåede samtidigt at holde Lyngby helt fra faddet sidst. Derudover er det ikke lang tid siden de sidst slog Sønderjyske 2-0.

OB burde altså komme mere fokuseret og restitueret til denne kamp.

Derfor er det svært at se at OB skal være så store underdogs til denne kamp.

  • Post published:30/06/2020
  • Post last modified:14/12/2020