Sheffield Utd – Tottenham | 17. januar

Sheffield Utd – Tottenham | 17. januar

Tip: Tottenham -1 AH @ 1.88

Kan spilles ned til: 1.75

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 16:35 11. januar

Håbløsheden fortsætter for holdet der står bag en af de værste sæsoner i Premier Leagues historie

Tiden er ved at løbe fra Sheffield United, der i de seneste 12 kampe kun er sluppet afsted med 1 enkelt point. Præstationerne har været til mere, men det er bare ikke noget der bringer point på kontoen. Uheld eller ej, er det bare ikke godt nok for hjemmeholdet der er blevet definitionen på “second-season-syndrome”.

Hver kamp er “do or die” for Sheffield herfra, hvilket må give Tottenham et fint matchup. Mourinho er som bekendt helt tilpas med at lade spillerne stå dybt og satse på kontraer. Man så dog også mod Leeds, at man evnede at presse meget højt og dominere kampen. Et flot taktisk oplæg, der skaffede dem en imponerende 3:0 sejr.

Inden denne kamp, møder Tottenham et corona-ramt Fulham hold, hvor man står til odds 1.33. Ikke noget der burde tage alt for mange kræfter..

Sheffield har en ekstremt vigtig kamp mod Newcastle inden kampen, hvor man er favoritter. Alt skal sættes ind efter 3 point på kontoen til denne kamp, og det vil være en kæmpe skuffelse hvis spillerne ikke får brændt 100% af energien af her.

Tottenham ligner at kunne stille med den stærkeste startopstilling, mens Sheffield ligner at skulle mangle tvivlsomme McBurnie og Sander Berge.

En Kane og Son i topform burde kunne få handicap-linjen i land, mod et hold der har tydelige problemer og skal fremad på banen.

  • Post published:11/01/2021
  • Post last modified:11/01/2021