Sæsonspil – Superliga | FC Midtjylland

Sæsonspil – Superliga | FC Midtjylland

Tip: FCM vinder guld @ 2.25

Kan spilles ned til: 2.10

Bookmaker: Danske Spil

Odds fundet: 20:50 08. september

FC Midtjylland kan fortsætte hvor de slap fra guldet i sidste sæson, med en fasttømret trup der ikke er blevet solgt ud af over sommeren.

Spillermaterialet ser ekstremt solidt ud, og der er masser af muligheder for at bygge videre på en trup med de bedste år foran dem.

Som ekstra krydderi får man tilføjet Pione Sisto til truppen. Sisto har her den bedste mulighed for at spille sig selv varm i trygge rammer. Han har uden tvivl niveauet til at blive Superligaens bedste spiller i denne sæson, hvis han får bygget lidt selvtillid op.

Spørgsmålet er selvfølgelig hvordan FCK kommer til at præstere i denne sæson, og baseret på sidste sæson ser det ikke for imponerende ud. Man har tilføjet Kamil Wilczek og Marios Ikonomou til truppen, mens Dame N’Doye og Sotirious Papagiannopoulos (dette tog lang tid at skrive) har forladt truppen. Dette er nogenlunde status quo på transfer fronten, med en FCK legende der igen går ud af døren.

FCK var rigtig uheldige med skader i sidste sæson, hvilket var en stor del af grunden til at man ikke kom i nærheden om guldet. Der er dog stadig lang vej, og det ligner ikke at FCK besidder i nærheden af den samme kontinuitet som FCM gør.

FCM står tilbage med et ekstremt solidt fundament, til at matche et FCK hold der måske er blevet lidt dovne. Kommer der en modreaktion til denne sæson? Det kommer til at kræve en stor indsats, da det ligner at FCM på dette tidspunkt står med det bedste spillermateriale.

FCK står helt naturligt øverst i folks hoveder om danmarks stærkeste fodboldhold, men der er kommet nye boller på suppen i dansk fodbold.

  • Post published:08/09/2020
  • Post last modified:26/12/2020