Sæsonspil – Superliga | AGF

Sæsonspil – Superliga | AGF

Tip: Slutter i top 3 @ 2.60

Kan spilles ned til: 2.45

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 12:35 06. september

Efter godt 20-25 år med forfærdelige placeringer og adskillige nedrykninger, er solen endelig ved at skinne over Aarhus.

Sidste sæsons bronzemedaljer var fuldt ud fortjente på alle parametre, og man var da også helt oppe og bide FCK i støvlerne på andenpladsen. Set på alle de underliggende statistikker, fortjente man også mere end en tredjeplads.

Man har skillet sig af med et par prominente navne, men den brede trup har gennem hele sæsonen vist sig at kunne gøre arbejdet til A+. Og netop den brede trup bliver en fordel i denne sammenpressede sæson, hvor man endda står med chancen for et europæisk eventyr. Man så adskillige gange sidste sæson, hvor lidt det betød at profilerne sad over til en kamp. Sammenholdet og mentaliteten ligner at være helt på plads i AGF.

Mustapha Bundu, Mustafa Amini og Jakob Ankersen er rejst videre, mens AaB profilerne Patrick Olsen og Søren Tengstedt er kommet til. Patrick Olsen fik i løbet af sidste sæson cementeret sig som en stor profil på AaB’s hold, men en stor evne til at styre tempoet i spillet med sin solide teknik. Derudover er den mere ukendte Milan Jevtovic kommet til fra Røde Stjerne, som kan blive en spændende kantspiller.

AGF har altså gode muligheder her med et solidt fundamentet at bygge videre på til fremtiden. David Nielsen forlængede sidste sæson sin kontrakt til juni 2023, som må have fået samtlige AGF fans til at klappe i deres hænder. Der er nok efterhånden ingen der er i tvivl om hvor stor en rolle David Nielsen har i dette eventyr, og det er et kæmpe boost at hans kontrakt er fremtidssikret en god periode endnu.

Brøndby ligger i 2.60 ligesom AGF her, som er svært at forstå. Brøndby mangler offensiv kvalitet, med kun 23 mål scoret i de seneste 20 kampe (Superliga), og pilen peger generelt slet ikke i ramme positive retning som den gør hos AGF. Man kan stadig tydeligt mærke Kamil Wilczek’s skifte i januar transfervinduet, der kan ses direkte på deres offensive output.

  • Post published:06/09/2020
  • Post last modified:26/12/2020