Sæsonspil – Superliga 22/23 | Silkeborg

Sæsonspil – Superliga 22/23 | Silkeborg

Tip: Silkeborg i Top 6 @ 1.85

Kan spilles ned til: 1.70

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 21:50 04/07/22

Silkeborg tager røven på Superligaen igen

I et utroligt tæt midterfelt i den kommende Superliga sæson, ligner det at Silkeborg har gode muligheder for at spille sig ind i top 6 igen i denne sæson.

Det er før set at direkte oprykkere er kommet op i Superligaen og leveret et stærkt resultat, for så at falde totalt sammen sæsonen efter. Det her Silkeborg hold ligner dog at de har noget helt specielt i sig, og det var langt fra held der sikrede dem bronzen i sidste sæson. Bronzen kom helt fortjent hjem på den ene gode præstation efter den anden.

Det er derfor svært at se hvorfor de flotte præstationer ikke skal fortsætte, men så stærkt et fundament. Den gode Kent Nielsen har gjort et gigantisk stykke arbejde med Silkeborg, og det er ekstremt tydeligt at se det stærke spilkoncept der ligger bag alt det hårde arbejde indtil nu.

Med de mange forbedringer ligner det altså at Silkeborg står et rigtigt godt sted og er i en imponerende forbedring, kontra mange af de andre midterhold der forventes at kæmpe desperat med for at nå top 6.

Silkeborg kan stadig nå at sælge ud af nogle af nøglespillerne, men det solide spilkoncept er et rigtigt godt tegn for at kunne erstatte spillere som Rasmus Carstensen og Sebastian Jørgensen. Selvom de her to gutter er rigtige vigtige for Silkeborg, burde man kunne erstatte dem relativt hurtigt hvis man får købt lignende typer ind til den boldbesiddende spillestil.

Vi krydser fingre for at kunstgræs-magien fortsætter i Silkeborg i den kommende sæson, selvom det europæiske gruppespil kan fratage fokus.

  • Post published:04/07/2022
  • Post last modified:05/07/2022