Sæsonspil – Superliga 22/23 | FCK

Sæsonspil – Superliga 22/23 | FCK

Tip: FCK vinder Superligaen @ 2.50

Kan spilles ned til: 2.37

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 18:34 30/08/22

Masser af tid endnu for FCK til at hente guldmedaljer

Efter en noget sløj start på sæsonen for både FCK og FCM, er der ligepludselig hold som FC Nordsjælland og Silkeborg der kandiderer til medaljer. Sæsonen er dog stadig rigtig lang, og det har svært for FCK at holde fokus på Champions League kampene.

Nu ligner det at Andreas Cornelius vender tilbage til FCK, hvilket vil være en helt enorm gevinst for offensiven, og hele holdet. Derudover er det ikke lang tid siden kaptajnen Carlos Zeca er vendt tilbage fra en meget lang skadespause, som kommer til at støtte truppen helt enormt meget.

Med Mohamed Daramy der også er kommet retur, noget der ligner et godt målmandsindkøb i Mathew Ryan, samt Vavro og Lerager med ombord på skibet, er det altså svært at se hvordan nogen hold i Superligaen for alvor kan true FCK i den sæson her.

En stor fare for spillet er selvfølgelig det store fokus i Champions League, men man er kommet i en ekstremt svær gruppe, og eventyret burde uden tvivl være ovre i foråret, hvor man kan nå at høste mere end rigeligt med point. Superliga strukturen er meget fordelagtig for holdene med de bedste trupper da de 6 bedste spiller indbyrdes. Her burde der være rigeligt med tid for FCK til at slagte modstanderne og skaffe de nødvendige point efter det europæiske eventyr er ovre.

  • Post published:30/08/2022
  • Post last modified:30/08/2022