Sæsonspil – Superliga 22/23 | Brøndby

Sæsonspil – Superliga 22/23 | Brøndby

Tip: Top 6 @ 1.85

Kan spilles ned til: 1.75

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 12:20 03/09/22

Et tæt midterfelt kan give værdi på den langsomme starter

Brøndby har haft en svær start på sæsonen, der har sat spor på den sløje pointhøst i starten af sæsonen. Den hårde Conference League kamp mod Basel tog masser af fokus, hvor man endda måtte ud i forlænget spilletid for til sidst at ryge ud på straffespark. Kæmpe skuffelse her, og meget energi brugt på ingenting, som man nok skal komme sig over.

Her hvor masser af andre hold i Superligaen kommer til at få stjålet fokus af europæiske kampe, kan Brøndby nu skifte det fulde fokus igen over på pointhøsten i ligaen.

Indtil videre i Superligaen har man allerede mødt Midtjylland, FCK, og så Silkeborg og FCN der har fået en fantastisk start på sæsonen. Nu kan man trøste sig med at skulle op mod lidt sløjere modstand i den kommende tid.

Brøndby har haft hænderne HELT nede i lommen for at finde penge til megatransferen med Nicolai Vallys. Et kæmpe scoop for Brøndby, som helt sikkert vil give et kæmpe boost. Derudover har deres fans lige nu nok endnu sværere ved at holde hænderne nede over Daniel Wass transferen. Med de 2 gutter her skal de nok gå mod lysere tider.

Med gode transfers, hårde kampe overstået og fuld fokus på Superligaen, skal Brøndby nok få skruet op for pointene og finde en bedre form frem fra skuffen.

  • Post published:03/09/2022
  • Post last modified:03/09/2022