Sæsonspil – Premier League 22/23 | Tottenham

Sæsonspil – Premier League 22/23 | Tottenham

Tip: Tottenham i Top 4 @ 1.80

Kan spilles ned til: 1.67

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 11:45 24/07/22

Tottenham sikrer sig en Champions League plads igen

Manchester United og Chelsea har begge haft sløje transfervinduer indtil videre. Specielt Chelsea har ligner transfervinduets joke indtil videre med de mange missere de har haft i forhold til rygterne. Meget kan selvfølgelig nå at ændre sig indtil transferdeadline, men der er en del tvivl ved de to hold her, og det ligner ikke hold der er i fremgang set med de store briller.
Det ligner derimod at Tottenham har fået godt styr på manglerne i truppen over sommeren, med tilkomst af Richarlison (lidt et wild-card), Bissouma, Lenglet og Conte’s gode ven Perisic fra Inter tiden. Et rigtigt godt transfervindue hele vejen rundt, hvor man har fået dækket svaghederne i truppen.
Kane og Son har banket kasser ind for sjov som altid i træningskampene, og det kan blive spændende med Richarlison som en ekstra legekammerat i fronttrioen. De fleste er nok usikre på nøjagtigt hvor meget det kan blive til med Richarlison, men hvis vi ser bort fra det dyre prisskilt, har han i mange kampe båret Everton til sejr.
Det er især Conte der er grunden til dette spil, der er kommet godt på plads og nu har fået en god sommer til at implementere sine ideer. En træner som mange var overrasket over at Tottenham kunne hente, og bestemt har historikken til at udrette store ting. Tottenham fansene HUNGRER efter pokaler, og det ligner en stor sæson Tottenham går i møde.
Med de usikkerhedstegn der er ved Manchester United og Chelsea, skulle der være fin plads til at Tottenham kan snige sig ind i Top 4, som et hold i overordnet fremgang.

  • Post published:24/07/2022
  • Post last modified:24/07/2022