Sæsonspil – Premier League 22/23 | Liverpool

Sæsonspil – Premier League 22/23 | Liverpool

Tip: Liverpool vinder Premier League @ 3.95

Kan spilles ned til: 3.75

Bookmaker: Unibet

Odds fundet: 12:00 24/07/22

Liverpool kan snige sig indenom Manchester City

Lige højt nok odds her på at overraskelsen sker. Top 2 med Manchester City og Liverpool er i en helt anden liga end resten af feltet. Det er nemt at se sig blind i at den gode Erling Haaland kommer til at score mindst 50 mål i Premier League i sæsonen, men han har en historik med en del småskader, og der bliver rigeligt med turneringer at se til. Specielt Champions League, som Guardiola uden tvivl vil have det største fokus på.

Det kan blive afgørende i den sidste del af sæsonen efter VM i Qatar, hvilke kampe der kommer i spil i Champions League. Og hvis Guardiola kunne bytte et Premier League mesterskab for et Champions League guld, er man ikke i tvivl om hvad der har størst prioritet.
Den nyindkøbte Darwin Nunez skal ind og erstatte Sadio Mane, som fik scoret 4 kampe i hans debut. Spændende start for en mand der har bombet den portugisiske liga helt i smadder – og det gik jo meget godt Diaz at lave dette skifte sidste sæson.

Hvis man kigger tæt på de 2 mandskaber, er der godt nok ikke meget forskel spiller for spiller. Sidste sæson blev da også ekstremt spændende, og først afgjort på den allersidste spilledag.

Med de tilfældigheder en hel sæson bringer med sig i form af skader, VM, knockout kampe i Champions League osv., kan vægtskålen godt ende med at pege mod Liverpool.

  • Post published:24/07/2022
  • Post last modified:24/07/2022