Sæsonspil – Premier League 22/23 | Arsenal

Sæsonspil – Premier League 22/23 | Arsenal

Tip: Arsenal i Top 6 @ 1.67

Kan spilles ned til: 1.52

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 11:25 24/07/22

Arsenal cementerer sig i toppen

Det begynder stille og roligt at ligne noget for Arsenal under Arteta. Arsenals træner har masser af goodwill ved ledelsen, og får rigeligt med snor til at bygge op til fremtiden. Og det ligner da også at man efterhånden er ved at være på rette spor. Sidste sæson blev man lige nøjagtigt overhalet af Tottenham og mistede Champions League pladsen til sidst, men der var masser af positive tegn og se.

Det ligner en ekstremt cementeret top 6 i dette års Premier League, og Arsenal ligner bestemt en deltager i dette felt. Transfervinduet har været fantastisk for Arsenal, og de har fået dækket alle de svage positioner som de manglede. Specielt Zinchenko og Gabriel Jesus får truppen til at se meget komplet ud, som bygger rigtigt godt videre på et stærkt fundament med mange unge spillere der efterhånden er integreret godt i holdet.

Uden Champions League at tænke på i kommende sæson burde der være kræfter til at fokusere på en top 4 plads i Premier League, så man kan komme ind i det fine selskab sæsonen efter. Det ligner samtidigt at man kan komme i gang med rigtig godt momentum, når man i de første 5 kampe møder Crystal Palace, Leicester, Bournemouth, Fulham og så Aston Villa.

Det ligner altså et rigtig flot odds man får her, når man tager Arsenals overordnede situation i betragtning. Artetas mandskab er i fremgang, og den kommende sæson ligner bestemt en hvor man for alvor kan presse sig ind i toppen.

  • Post published:24/07/2022
  • Post last modified:24/07/2022