RB Leipzig – PSG | 18. august

RB Leipzig – PSG | 18. august

Tip: RB Leipzig +0.5 @ 2.16

Kan spilles ned til: 2.05

Bookmaker: Unibet

Odds fundet: 18:16 14. august

PSG kom videre med 2 mål i overtiden mod Atalanta, i en kamp hvor det virkede tydeligt at de manglede kampform. Det viste de også tidligere i 0:0 kampen mod Lyon, hvor de ikke evnede at score.

De skulle nok have kommet på måltavlen tidligere, men Neymar viste en håbløs skarphed foran mål. Atalanta havde ellers fint styr på kampen indtil efter en times tid, hvor de løb tør for energi. Kampens resultat virkede ikke helt fair her, og PSG har et stykke vej endnu til verdensklasse.

Leipzig leverede en fantastisk præstation senest mod Atletico Madrid med en 2:1 sejr. De virker helt afklarede i deres spillestil, og matchede Atletico på alle parametre. Træneren Nagelsmann er ekstremt dygtigt til at sætte holdet op taktisk.

Med friske ben og fin kampform, skal de ikke være så store underdogs som de er gjort til her. Oddset virker ikke til at afspejle styrkeforholdet på neutral grund.

Timo Werner fra Leipzig er allerede skiftet til Chelsea, men de har rigeligt med andre offensive løsninger. De genererer ekstremt mange chancer generelt, og giver deres spidsangriber masser at arbejde med.

Mbappe og Di Maria burde komme tilbage i startopstillingen her, hvilket må styrke PSG’s chancer markant. Den trofaste førstemålmand i buret Keylor Navas ligner dog at være skadet, hvilket trækker nedad.

Leipzig virker altså helt afklarede her, og klar til at tage mod et PSG mandskab med presset på deres skuldre.

  • Post published:14/08/2020
  • Post last modified:26/12/2020