Randers – FC Midtjylland | 19. april

Randers – FC Midtjylland | 19. april

Tip: FC Midtjylland -0.5 @ 2.05

Kan spilles ned til: 1.90

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 18:52 14. april

FC Midtjylland tæmmer hestene fra Randers

Rigtigt flot odds på en FC Midtjylland sejr her, i en kamp som bestemt ser overkommelig ud.

Det har været et fesent forår for Randers, som kun står med 1 Superliga sejr i de seneste 10 kampe. At de nåede med i slutspillet skyldes udelukkende deres fuldstændig vanvittige form i slutningen af efteråret, hvor de tog den ene sejr efter den anden. Herefter har de vist deres normale niveau som det kedelige midterhold.

Her i den øverste del af slutspillet, har de naturligvis absolut ingen chance for at nå noget som helst. De har tilmed en ekstremt vigtig kamp mod AGF i andet opgør i pokalturneringen, hvor alt fokus uden tvivl ligger. De har et rigtigt flot udgangspunkt med en 2:0 sejr, men Superligaen må været pakket helt væk i hovederne for hestene, der går all in på Pokalturneringen.

FCM finder sig også med et godt udgangspunkt i pokalen, og med deres ekstremt brede trup, skulle det slet ikke være et problem at have et ben i både Pokalturneringen og Superligaen på samme tid.

FCM er kommet lidt op i gear det seneste stykke tid, og spillerne er ved at leve op til det enormt høje potentiale de ligger inde med for Superliga standarder.

Til denne kamp finder vi fuldstændigt vanvittige 10/10 FCM sejre i den indbyrdes statistik. Det må alt andet lige sige noget om et solidt spillemæssigt overtag på banen.

Med en forsvindende hjemmebanefordel og en kort bustur, skal der altså ligge rigtig solid værdi på ulvene fra heden.

  • Post published:14/04/2021
  • Post last modified:14/04/2021