Randers – AaB | 6. november

Randers – AaB | 6. november

Tip: AaB +0 AH @ 2.02

Kan spilles ned til: 1.87

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 22:28 3. november

AaB arbejder sig langsomt i topform

Randers skal have kredit for deres 3-0 sejr mod Vejle, men de viste stadig svaghedstegn i offensiven. Det kommer nok til at lyde dumt når Vejle måtte hive bolden 3 gange ud af nettet, men 2 af målene kom på straffespark, og den sidste i 94’ minut.

Selvom Randers for nu har frarevet sig de to absolutte tabere i denne sæson – Horsens og Lyngby, der begge står uden en sejr, har man stadig 3 point op til 9 pladsen.

AaB kunne hive en sen sejr hjem mod Brøndby i en noget rodet kamp. Der ligger et stort uforløst potentiale i truppen, med en start 11’er der ligner en af Superligaens stærkeste på ren potentiale.

Rasmus Thelander og Lucas Andersen arbejder sig langsomt op i gear efter skader, og begynder efterhånden at ligne sig selv igen. På samme tid har den nye 6er i truppen Ferreira fået arbejdet sig ind som et stensikkert kort i startopstillingen, ved siden af det spændende nyindkøb Hiljemark, som stadig har lidt vej endnu.

Med de nuværende formkurver og status på spillerne, ligner det et flot odds på AaB i den sidste Superliga kamp inden landsholdspausen.

  • Post published:03/11/2020
  • Post last modified:26/12/2020