OB – Sønderjyske | 22. november

OB – Sønderjyske | 22. november

Tip: Sønderjyske +0.25 AH @ 2.00

Kan spilles ned til: 1.85

Bookmaker: Unibet

Odds fundet: 21:03 10. november

Sønderjyske kan bygge videre på den flotte start

Udover en helt ekstremt imponerende første halvleg i sæsonens første kamp mod FCK, har OB stadig en del at bygge på i denne sæson. Med en FCK sejr i bagagen, har man siden vundet over bundpropperne Horsens og Lyngby, men ellers ser det trist ud med pointhøsten.

I en tæt top 6 med kun 3 point til forskel, kan Sønderjyske se stolt på tabeloversigten og finde dem selv på en førsteplads. Glen Riddersholms tropper har fundet magien, og hans projekt begynder at se rigtig spændende ud.

Deres nye målmand Lawrence Thomas har imponeret siden deres første kamp mod FC Midtjylland, med kun 9 indkasserede mål i 8 kampe. Dertil er amerikanske Haji Wright kommet til klubben, som har overrasket alle med sine 6 mål der gør ham til Superligaens topscorer. På højre kant finder vi Alexander Bah, som også har en stor del af æren for Sønderjyske fornemme præstationer.

I de seneste 19 kampe har OB kun formået at vinde 2 kampe mod Sønderjyske. Til denne kamp ligner det også at OB kan få problemer med at skulle skabe kampen, samtidig med at skulle gardere sig mod Sønderjyske skarpe kontraer.

Det virker altså overraskende at oddset på OB er så lavt i denne kamp. Hjemmeholdet ligner ikke en favorit der ligefrem kommer til at storme ud og dominere den nuværende førsteplads i Superligaen. OB har stadig en del problemer, og man kommer her op imod en ekstremt selvtillidsfyldt trup, med masser af tro på sine egne evner.

  • Post published:10/11/2020
  • Post last modified:10/11/2020