OB – Sønderjyske | 18. april

OB – Sønderjyske | 18. april

Tip: Uafgjort @ 3.40

Kan spilles ned til: 3.20

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 19:36 14. april

Spoiler alert: Kedelig kamp i farevandet

Meget i denne kamp peger mod OB, der møder et Sønderjyske mandskab der ser rigtigt sløjt ud. Det virker dog til at være helt umuligt at sætte sine hårdt tjente penge på OB lige nu, med det uinspirerende spil de viser på banen.

Sønderjyske kommer ikke godt sat op til denne kamp, da de har et returopgør mod FCM, som de selvfølgelig har et stort fokus på. Derudover har de Patrick Banggaard + Jeppe Simonsen i karantæne, mens Glen Riddersholm har været i medierne og melde Mads Albæk og Adama Guira ude. Det ligner altså et uoplagt og decimeret Sønderjyske hold der møder op til denne kamp, og formen er helt håbløs med 1-1-8 de seneste 10 Superliga kampe. Og ja, spillet på banen har heller ikke været imponerende.

OB leverede en flot indsats mod AaB, men ærlig talt er der ikke meget at råbe hurra for i Aalborg i den her sæson. Første halvleg var absolut pinlig for AaB, der ellers havde chance for at rykke i top 6 med en sejr. Udover denne kamp står OB med 4 mål på kontoen i de seneste Superliga kampe mod hhv. Vejle, Horsens, Brøndby, Vejle, Sønderjyske, Randers, Horsens og AGF. Ikke ligefrem noget der rykker det vilde..

OB har desuden Mads Frøkjær i karantæne, som ikke er godt nyt for kreativiteten i offensiven.

Selvom OB og Sønderjyske ånder AaB lige i nakken på 7 pladsen, er lugten af nedrykning ikke helt væk for disse to mandskaber. Lyngby ligger stadig og kæmper røven ud af bukserne for at komme op over nedrykningsstregen, og uafgjort vil derfor ikke være helt håbløst for disse to hold.

OB er bare ikke et skræmmende mandskab lige nu, og det skal sende værdien over på X’et, selvom Sønderjyske er gået totalt i stå.

.. PS: begge hold har spillet uafgjort de seneste 8 kampe.

  • Post published:14/04/2021
  • Post last modified:14/04/2021