OB – Lyngby | 29. juni

OB – Lyngby | 29. juni

1 tallet @ 2.05

Odds fundet – Bet365: 23-06 12:00

OB er kommet flot igen efter 6-0 katastrofen mod Silkeborg, med en 2-0 sejr over SønderjyskE, og en nylig 2-1 sejr over Lyngby.

De skal nu møde Lyngby igen på hjemmebanen, hvor oddset ser lige højt nok ud. Faktisk er oddset ikke særlig langt fra forrige opgør, hvilket virker mærkeligt, da man nu er på hjemmebane.

Corona eller ej, virker Lyngby stadig ikke til at trives på udebane, med kun 1 sejr på udebane hele sæsonen over 14 kampe. Der er også god mulighed for at få en del fans på stadion til denne hjemmekamp på Fyn.

Derfor virker det mærkeligt, at oddset kun adskiller sig fra 2.33 til 2.05, fra udebane til hjemmebane, efter 2-1 sejren til OB.

Efter en suveræn start på sæsonen, har Lyngby fået fedtet sig rigtigt godt ind i nedrykningsdramaet. Derfor skal der gerne point på kontoen i denne udekamp. Dette scenarie hvor Lyngby skal have noget ud af kampen, kan være til fordel for OB, der kan læne sig tilbage og spille sit eget spil.

OB har haft alvorlige problemer med at spille sig til chancer, men det ligner at de nu har fået hul på bylden med et par nylige mål skabt i åbent spil.

Et inspireret OB hold der har haft en del unge sultne spillere på banen for nyligt, burde kunne imponere i en kamp uden pres.

  • Post published:23/06/2020
  • Post last modified:14/12/2020