OB – AaB | 4. december

OB – AaB | 4. december

Tip: AaB +0 @ 1.92

Kan spilles ned til: 1.75

Bookmaker: Unibet

Odds fundet: 19:46 30. november

Solide AaB skal være større favoritter

AaB leder stadig efter at forløse det store potentiale i truppen. Det er i høj grad skarpheden foran målet der mangler, men det virker til at man langsomt forbedrer sig.

Et kig på Expected Goals tabellen viser af AaB indtager en førsteplads. Det siger en del om et hold der ikke lykkes med at få konverteret det gode spil til mål. Truppen skaber masser af chancer, men der mangler stadig en skarp fod på den sidste berøring. De leverede en fin indsats mod det absolutte tophold FCM i seneste runde, som de fik holdt fra scoring. 3 back-kæden med Granli Thelander og Okore virker til at være godt spillet sammen efterhånden.

Efter en lovende start for OB, er de langsomt ved at have lullet sig selv i søvne. De spillede deres livs halvleg i sæsonpremieren mod FCK, og har siden da kun vundet over bundpropperne Horsens og Lyngby. De kedelige resultater rækker heller ikke til mere end en 10 plads. De må være glade for at Lyngby og Horsens er forfærdelige denne sæson, der indtil videre redder dem fra at blive fedtet ind i nedrykningsdramaet.

Til denne kamp får AaB Pedro Ferreira tilbage fra karantæne, der lynhurtigt har spillet sig ind på en solid 6’er foran bagkæden. En spiller der kommer til at beskytte bagkæden godt, fylde godt på midtbanen, og sørge for at de andre midtbanespillere får arbejdsro til at tænke offensivt.

AaB skal altså være pæne favoritter i denne kamp, mod et OB hold der sidder fast i bunden af tabellen.

  • Post published:30/11/2020
  • Post last modified:30/11/2020