Newcastle – Everton | 1. november

Newcastle – Everton | 1. november

Tip: Everton -0.5 AH @ 2.03

Kan spilles ned til: 1.89

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 18:12 26. oktober

Newcastle’s held slipper op

Hvor længe kan Newcastle blive ved med at slippe afsted med det?

I deres seneste kamp mod Wolves skaffede de et point lige før overtiden på et frisparksmål. I 1-1 kampen mod Tottenham for en måned siden, skaffede de en 1-1’er på et komplet tilfældigt straffespark i overtiden.

I den seneste indbyrdes kamp mod Everton, fik man helt vanvittigt udlignet til 2-2 med 2 mål efter det 94’ minut. Fantastisk anledning til hævn for et Everton hold der er kommet helt forandret ind i den nye sæson.

Til denne kamp skulle James Rodriguez forhåbentligt være klar til minutter. Han har en absolut afgørende rolle på det helt friske Everton hold, der kommer med en ekstrem kreativitet der inspirerer hele offensiven. Det var tydeligt at se hvor afhængige de allerede er blevet af ham, i 2-0 nederlaget i weekenden mod Southampton.

Som sagt er Everton kommet helt fornyet ind i 20/21 sæsonen, ledt an af Calvert-Lewin, der endelig har fået sit gennembrud, efter at have fået en laaaang snor i Everton. Man ligger på førstepladsen, hvilket endda er helt fair hvis man kigger på Expected Goals.

Med Evertons form taget i betragtning, og et Newcastle hold der i endnu en sæson ligner Englands svar på Randers, er odds 2+ et stykke for højt her. I Newcastle hjemmekamp mod Manchester United, gav United lige en tak over 1.70 igen. Sammenligner man formkurverne på disse to hold, skulle oddset på Everton gerne et stykke dernedad.

  • Post published:28/10/2020
  • Post last modified:26/12/2020