Manchester United – LASK | 5. august

Manchester United – LASK | 5. august

Tip: Manchester United -1.5 @ 1.85

Kan spilles ned til: 1.76

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 23:30 28. juli

LASK tog røven på alle i gruppespillet, med en førsteplads i en hård gruppe med Sporting, PSV og Rosenborg.

Deres rejse burde dog slutte her, mod et Manchester United hold der har set inspireret ud siden Corona pausen. Det samme kan man ikke sige om LASK, der knap nok fik en Europa League plads til den kommende sæson i ligaen. Stillingen i ligaen kan snyde lidt, da de fik fratrukket 4 point for at starte træning for tidligt efter corona.

LASK sluttede den hjemlige liga med en sløj form på 3-1-6. United sluttede sæsonen med en kanon form på 7-3-0.

United er talt ekstremt meget op efter Corona pausen, hvilket er velfortjent. Deres kontraer sidder lige i skabet, det begynder at hænge sammen med de hurtige kombinationer, og de har fået en stjerne i Bruno Fernandes der inspirerer hele holdet.

Ved kampstart har de ikke spillet en betydende kamp i en måned. Premier League sluttede d. 26 juli, så United skal stå i noget bedre kampform her.

Sidste indbyrdes spillede United hjemmeholdet ud af banen, da de vandt 5-0 i Østrig. XPG’en her var på 0.5 – 3.14, hvilket fortæller at sejren var helt fortjent.

Man kan så spørge sig selv om de har nogen som helst motivation tilbage? United skal ihvertfald holde kampformen her til de efterfølgende kampe, og mon ikke LASK vil give lottokuponen for at avancere et lille forsøg. Hvis LASK kommer fremad, vil United let kunne straffe dem på deres farlige kontraer.

Shaw skulle være ude her, ellers ligner det et United mandskab der kommer i stærkeste.

  • Post published:29/07/2020
  • Post last modified:26/12/2020