Lyngby – Vejle | 6. april

Lyngby – Vejle | 6. april

Tip: Lyngby sejr @ 2.40

Kan spilles ned til: 2.27

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 12:30 27. marts

Lyngby kan fortsætte momentum trods landsholdspausen

Lyngby spiller en fremragende omgang bold, og har masser af selvtillid på kontoen. De var uheldige med nederlaget mod FC Nordsjælland, og har udover den kamp vundet 4/4 i træk. Det gør fortsat Lyngby til en af de bedst spillende hold i Superligaen, og de er rigtig godt sat op til kampen her mod Vejle.

Den gode selvtillid og stemning i omklædningsrummet skal omdannes til 3 point mere, når de møder et uimponerende Vejle hold der fik en ordentlig omgang smæk mod FC Midtjylland med hele 5:0.

Vejle kom udmærket fra land efter vinterpausen, men det skyldes mest af alt tilfældige resultater på elendige baner der ikke har været egnet til fodbold. Måske den værste bane i sæsonen blev fremvist i kampen mod AaB, hvor heldet ikke kunne blive ved, og man måtte notere et 2:0 nederlag. Det ser måske ikke forfærdeligt ud på papiret, men man kan ikke være stolt over at tabe til AaB i den nuværende form de er i.

Til denne kamp må Vejle undvære den vigtige faste midterforsvar, Juhani Ojala, som kommer til at være et stort tab. Ojala bookede et rødt kort mod FCM, som ledte til det ydmygende 5:0 nederlag. Lyngby er stadig uden Pascal Gregor, men viste at de kunne klare sagen sidst mod Horsens med en 2:1 sejr i bundbraget.

Lyngby holdet der egentlig har præsteret fint hele sæson igennem på Expected Goals har endelig ramt gennembruddet, og har rigtig gode muligheder for at komme længere væk fra nedrykningsstregen her.

  • Post published:02/04/2021
  • Post last modified:02/04/2021