Lyngby – Sønderjyske | 21. april

Lyngby – Sønderjyske | 21. april

Tip: Lyngby -0.5 @ 2.34

Kan spilles ned til: 2.20

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 14:15 19. april

Mere momentum i hjemmeholdets retning

Lyngby får mulighed for at skabe en fantastisk atmosfære til endnu en af deres vigtige kampe hvor de skal forsøge at møve sig over nedrykningsstregen.

Ifølge Tipsbladet må Lyngby lukke omkring 2.400 fans ind til denne kamp, og især Lyngby fansene burde kunne sætte en god stemning på det lille intime stadion, der tidligere har bølget med passion.

Med disse lempelser mht. Corona restriktionerne, skal vi snart til at se højere odds på hjemmesejrene i Superligaen.

Lyngby har som bekendt fuldt fart på, og kan fortsætte den gode stime her. De vandt overbevisende 3:1 over bundproppen Horsens, der adskilte de to endnu mere i nedrykningskampen. Derudover burde de helt fortjent have stået med 3 point efter AaB kampen, hvor Iver Fossum fik scoret på et frispark i overtiden. En kamp hvor de især i første halvleg spillede fantastisk, og burde have været foran med en 2-3 mål.

Sønderjyske får Patrick Banggaard og Jeppe Simonsen tilbage fra karantæne, men har nu en nu mand i boksen i form af Phillipp Schmiedl. Derudover skulle Mads Albæk og nok også Adama Guira være ude, som Glen Riddersholm nævnte tidligere.

Sønderjyske kan selvfølgelig ikke hvile sig selv i søvn her da en nedrykning stadig lurer, men formmæssigt har Lyngby set ekstremt meget bedre ud end Sønderjyske i de sidste mange kampe.

Lyngby har rigtig gode chancer for at fortsætte momentum her, hvor de stadig har marginalerne til gode trods det flotte spil.

  • Post published:19/04/2021
  • Post last modified:19/04/2021