Lyngby – Brøndby | 14. februar

Lyngby – Brøndby | 14. februar

Tip: Brøndby sejr @ 1.80

Kan spilles ned til: 1.71

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 13:10 8. februar

Brøndby med et godt matchup

Brøndby var tæt på at knække AaB i deres seneste kamp, hvor de havde mulighederne for at skaffe alle 3 point i deres powerplay til slut.

Lyngby viser bestemt fremskridt, men kunne ikke få scoret mod AGF, trods et solidt overtag den sidste del af kampen. Sejren mod OB var præget af en absolut pløjemark som bane, der slet ikke kunne spilles fodbold på. Kampen endte ret tilfældigt i form af et rødt kort og en dødbold der afgjorde kampen.

Med en sejr til Vejle, ligner det mere og mere at løbet er kørt for Lyngby i Superligaen. Hvor længe går der inden forberedelsen til 1 division for alvor begynder? Lyngby bliver nødt til at gå all in i hver eneste kamp, som gør chancen for uafgjort meget mindre end i en normal superligakamp.

Brøndby vil ikke have nogen problemer med at stille sig ned, da man efterhånden er blevet et rigtigt skarpt kontrahold. Kampen passer derfor godt til dem, da Lyngby som hjemmehold skal frem og sætte alt på spil for de 3 point til kontoen. 1 sejr på 15 kampe for Lyngby, gør dette til en mere end svær mission.

Af karantæner må Lyngby undvære den vigtige Marcel Rømer på midtbanen. Brøndby må undvære den vigtige Sigurd Rosted i forsvaret.

Med en forsvindende lille hjemmebanefordel på grund af gode gamle corona, skal værdien pege mod udeholdet. Massive 24 point adskiller de to hold, på kun 15 kampe. Med Brøndbys suveræne sæson, skal de altså have rigtig gode muligheder her.

  • Post published:08/02/2021
  • Post last modified:08/02/2021