Leicester – Arsenal | 28. februar

Leicester – Arsenal | 28. februar

Tip: Leicester sejr @ 2.50

Kan spilles ned til: 2.37

Bookmaker: Unibet

Odds fundet: 09:45 24. februar

Arsenal er stadig overvurderede

Arsenal har svært ved at leve op til bookmakernes høje forventninger, og møder her Leicester som er et væsentligt bedre hold i denne sæson. Leicester har efterhånden bevist dem selv som et tophold i Premier League, og kan snildt bygge videre på deres flotte form her.

Vi finder Leicester på en 3 plads, mens Arsenal ligger og roder håbløst rundt på 11 pladsen i midten af tabellen.

Folk er ikke bange for at snakke fremskridt i Arsenal så snart de ser det mindste tegn på kvalitet, men sandheden er at spillet på banen bare ikke er godt nok. Formmæssigt har de skaffet 4 point de sidste 5 kampe med en målscore på 5:6, og trods de kun tabte 1:0 over Manchester City, blev de totalt domineret, og var aldrig i nærheden af point.

Begge hold har et Europa League opgør denne torsdag, hvor begge hold bliver testet cirka lige hårdt. Leicester mod Slavia Prag, og Arsenal mod Benfica.

Det ligner igen at Thomas Partey må sidde over her, som er ca. lige så tvivlsom til opgøret som Leicester James Maddison.

Det er altså svært at forstå hvorfor Leicester skal helt op i odds 2.50, med præstationer der har været lige så imponerende som Arsenals har været elendige. Tilmed har Leicester bevist deres spil på banen virker konsekvent gennem hele sæsonen.

Man tror måske at Arsenals gennembrud med point på kontoen er lige omkring hjørnet, men de gør ikke for alvor noget der overbeviser dem om at de skal op i toppen af tabellen.

  • Post published:24/02/2021
  • Post last modified:24/02/2021