Island – Danmark | 11. oktober

Island – Danmark | 11. oktober

Tip: Danmark o. 5.5 hjørnespark @ 2.25

Kan spilles ned til: 2.10

Bookmaker: Betfair

Odds fundet: 10:25 11. oktober

90 minutters powerplay mod Islands betonmur

Danmark burde spille Island totalt under græstæppet i den her kamp, med et fuldt restitueret hold til rådighed.

Kampen her ligger noget akavet for Island, da de i torsdags spillede en meget vigtig kamp i den direkte jagt på EM billetter. En kamp med en langt større betydning end denne, hvor man er endt i en ekstremt svær gruppe, som nok næppe kan ende med andet end en nedrykning til B puljen.

Danmarks seneste kamp var ren forberedelse til denne, hvor man fik forberedt sig på fantastisk vis med en overbevisende 4:0 sejr over Færøerne. Her spillede man endda en dag før Island, så man kan stå endnu mere skarpt til denne kamp. Hjulmand vil slikke sig om munden når han ser kampformen på den brede trup han har til rådighed lige nu.

Med et friskere Danmark hold, vil Island uden tvivl pakke sig dybt ned som de er bedst til, og satse på de få kontramuligheder der skulle komme i spil.

Oddset er faldet en del på Danmark sejr, og faren for spillet her er selvfølgelig om de kommer for tidligt foran. Island er dog skarpe i defensiven, og det er svært at se kampbilledet ændre sig selvom de skulle komme foran, da Island ikke bare kaster alle mand fremad så snart de kommer et mål bagud. Den taktiske stil er meget fastlagt for Island, og Danmark kommer med en nyt og meget mere offensivt udtryk under Kasper Hjulmand.

Danmarks seneste kamp mod Færøerne fik man hele 14 hjørnespark. Island har indkasseret 6 hjørnespark i deres seneste 5 kampe, hvor man har mødt modstand lige fra Belgien og England til El Salvador.

Findes også på Bet365 til odds 2.20.

  • Post published:11/10/2020
  • Post last modified:26/12/2020