Horsens – Lyngby | 21. marts

Horsens – Lyngby | 21. marts

Tip: Lyngby +0 @ 1.94

Kan spilles ned til: 1.87

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 19:13 17. marts

Lyngby har fundet det lækre spil frem

Lyngby virker fornyet i denne tid, og ligger formmæssigt over de sidste 5 kampe på 2 pladsen i ligaen. Hele 10 mål har man scoret i denne periode, og man burde også have kommet på tavlen seneste mod FCN, hvor man skabte hele 2.65 Expected Goals.

Det var altså lidt et mirakel man ikke fik scoret her, og 3:0 nederlaget var bestemt ikke retvisende. Det er derfor positivt for spillet at Lyngby trods nederlaget fortsætter det lækre spil, hvor man efterhånden ligner et hold der måske kan gøre det umulige og blive i ligaen til næste sæson.

Horsens er formmæssigt også nogenlunde kørende, men modstanden har ikke været imponerede, og man formår ikke rigtigt at rykke på sig i tabellen.

Det er altså svært at se bort fra Lyngbys form, som modsat Horsens ligner et hold der rent faktisk har muligheder for at blive i Superligaen.

Lyngby mangler desværre Pascal Gregor og Emil Kornvig til denne kamp hvilket selvfølgelig er en svækkelse. Den forsvindende lille hjemmebanefordel giver os dog en lille mængde værdi på udeholdet.

  • Post published:17/03/2021
  • Post last modified:17/03/2021