Horsens – FC Midtjylland | 4. oktober

Horsens – FC Midtjylland | 4. oktober

Tip: FCM + u. 3.5 mål @ 2.4

Kan spilles ned til: 2.25

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 19:27 30. september

Der skulle være gode muligheder for en smal FCM sejr i søndagens kamp mod et svagt Horsens mandskab.

Efter Bo Henriksens har forladt klubben, er luften gået lidt af ballonen for Horsens. Man står med 0 point efter 3 kampe, og har kun 1 overtidsscoring på tavlen. Dette har allerede bragt en kraftig lugt af nedrykning i Horsens.

FC Midtjylland har været hårdt presset af det europæiske program, hvor man har leveret stærke resultater indtil videre.

Mellem det første opgør i Champions League kvalifikationen mod Slavia Prag, har man roteret kraftigt i truppen, men stadig formået at levere 2 stensikre 1-0 sejre. I kampen mod Horsens vil man nok igen rotere lidt i truppen, men man må bare tage hatten af for den bundsolide bredde i truppen. Den defensive centerback Manrejkar James ligner en mand der vokser fint med opgaven. Dertil kommer en hel vanvittig bredde på midtbanen, med adskillige spillere der kan steppe op på trods af lidt rotation i truppen.

Sidste sæson så man FCM køre guldet hjem med adskillige smalle sejre, hvor man i flere af kampene slet ikke så modstanderen komme i nærheden af noget i angrebet.

Midtjylland har måske deres vigtigste kamp nogensinde i returopgøret i aften mod Slavia Prag, men der er gode muligheder for at køre endnu en sikker og kontrolleret sejr hjem i weekenden.

  • Post published:30/09/2020
  • Post last modified:26/12/2020