FCM – Brøndby | 18. juni

FCM – Brøndby | 18. juni

FCM -0.75 AH @ 1.86

Odds fundet – Bet365: 14-06 22:10 (Findes under “Asian Lines”)

Mens FCM fik spillet AaB fuldstændigt ned under gulvtæppet, spillede Brøndby en uinspirerende 0-0 kamp mod AGF, med kun i alt 4 skud på hjemmebane.

FCM viste mod AaB, at de er Superligaens suverænt bedste hold, og det er ikke svært at se hvorfor de står med 68 point efter kun 27 kampe baseret på den præstation. Kampen mod FCN var ligeledes en magtdemonstration, hvor de holdte FCN rigtig godt fra fadet.

Deres pinlige 0:1 nederlag til Horsens virker til at have vækket FCM, der trods den store føring stadig skal færdiggøre arbejdet.

Efter et hårdt vinter transfer vindue for Brøndby, er pilen begyndt at pege stejlt nedad. Man savner især Kamil Wilczek, som stadig står øverst på topscorerlisten med 17 mål. Dominik Kaiser har også forladt klubben, som står noteret for 8 mål. Næste i rækken er så Simon Hedlund, med kun 4 fuldtræffere.

Til denne kamp er den vigtige forsvarsspiller Anthony Jung stadig karantæneramt. Jesper Hansen måtte udgå tidligt i AaB kampen efter et hårdt sammenstød og er tvivlsom i denne kamp, men FCM defensiv er beton stærk.

Hvis FCM gider at tage sig bare lidt sammen her, skulle der ikke lægge den store modstand i et uinspireret Brøndby der ikke trives hverken på hjemmebanen uden fans, eller på udebane med kun 4 sejre i 13 kampe.

  • Post published:14/06/2020
  • Post last modified:14/12/2020