FCK – Randers | 7. juni

FCK – Randers | 7. juni

FCK -1 AH @ 1.85

Odds fundet – Bet365: 07-06 11:15 (Findes under “Asian Lines”)

FCK skal gøre alt hvad de kan for at fortsætte jagten op til Randers.

Sidste runde afslørede nogle spændende ting for os. Blandt andet at Randers ikke kan skabe noget som helst i åbent spil, hvis de selv skal styre kampen.

Randers skal selvfølgelig ikke skabe kampen selv her på udebane mod FCK, men hvis man kigger indbyrdes, er der ikke meget der tyder på at det skulle hjælpe. De sidste 6 indbyrdes Superliga kampe, byder på 6 FCK sejre med en samlet målscore på 16:1. Lad os lige lade den stå lidt..

Randers var pinlige at se på, efter at Hobro kom foran 1-0 på et straffespark i 36’ minut. Herefter skabte Randers ikke noget der var tæt på en ordentlig chance. Også selvom de fik skabt hele 12 hjørnespark. Faktisk leverede Randers kun 0.86 på Expected Goals.

Sæsonen for Randers er slut efter dette nederlag, med noget der ligner en odds 10.000 chance for at de får udlignet målforskellen – (6 mål) – op til AaB på 6. pladsen. Motivationen ligner derfor et stort spørgsmålstegn for dem, efter at de leverede den pinlige indsats mod Hobro, som var deres sidste chance.

FCK viste derimod at de havde et gear ekstra, efter en flot 4-1 sejr mod Lyngby. Her svarede de igen med det samme, efter at Lyngby fik udlignet til 1-1 i anden halvleg, hvor de cementerede sejren med i alt 4 mål. Her så samarbejdet mellem de 2 unge angribere Daramy og Kaufmann rigtig spændende ud.

Optimismen i FCK kommer efter at Horsens stjal de 3 point fra FCM i sidste kamp, i hvad der lignende det højeste odds i hele sæsonen. Derfor må FCK have masser af ild i øjnene.

FCM møder FCN i en svær udekamp i samme runde, og med et slutspil for FCM og FCK skal møde hinanden 2 gange, lever håbet bestemt stadig om at løfte guldet.

  • Post published:07/06/2020
  • Post last modified:28/12/2020