FCK – AaB | 18. oktober

FCK – AaB | 18. oktober

Tip: FCK sejr @ 1.95

Kan spilles ned til: 1.82

Bookmaker: Unibet

Odds fundet: 20:00 5. oktober

FCK kommer stærkt tilbage efter landsholdspausen med fuldt fokus.

FCK har fået et ordentlig nyrehug i sæsonstarten i både den hjemlige liga og på det europæiske eventyr. Efter 4 kampe ligger man og roder rundt i bunden af tabellen med kun 4 point.

Tingene begynder dog at se lysere ud, med en forbedret indsats mod FC Nordsjælland. Med et skuffende europæisk exit, kan man give den fuld gas i Superligaen med fuld fokus.

Landsholdspausen kommer på det helt rigtige tidspunkts for københavnerne, der har haft udfordringer med spillere der ikke har været 100% kampklar til sæsonstarten. Den kan muligvis også hjælpe AaB, da man stadig mangler at se Lucas Andersen i topform, samt forsvarsklippen Rasmus Thelander. Sidstnævnte burde dog være så langt ude af kampform, at en startplacering må vente.

AaB har præsteret solidt på Expected Goals indtil videre, men det er tydeligt at se at der mangler kvalitet i afslutningerne. Man skulle have scoret flere mål i forhold til de skabte chancer, men man mangler en decideret topscorer der kan færdiggøre arbejdet.

Og så er det bare svært at komme udenom AaB’s tydelige problemer i parken. Hvis vi ser bort fra AaB’s magiske 4:2 sejr i Parken i pokalfinalen, har FCK i de sidste 20 indbyrdes kampe vundet 17, og spillet 3 uafgjort.

Med lidt arbejdsro burde Ståle kunne få justeret et velrestitueret hold til sejr i dette opgør mod et uskarpt AaB hold.

  • Post published:13/10/2020
  • Post last modified:26/12/2020