FC Nordsjælland – FC København | 13. december

FC Nordsjælland – FC København | 13. december

Tip: FCK vinder kampen @ 2.26

Kan spilles ned til: 2.15

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 18:35 9. december

FCK begynder at ligne sig selv igen

Har FCK fundet magien igen?

Det kommer på et lidt fattigt grundlag med sejre over Horsens og Sønderjyske, men der er alligevel en del positive tegn i FCK.

Det ligner at Jess Thorup har lagt sin 3-back-kæde på hylden for nu, og gået tilbage til det klassiske 4mands-forsvar, som vi har set fra FCK i over et årti. Gode gamle Jess var lidt for hurtig til at vende hele taktikken på hovedet, og man ser nu mere stabile ud igen med forsvaret på plads.

Det tager selvfølgelig tid for en ny træner at få gennemarbejdet sine ideer, og nu har Thorup fået 1 måneds tid til at arbejde med spillerne.

Mod Horsens havde FCK en del spillere ude med Corona, heriblandt Jonas Wind, Mikkel Kaufmann og Victor Nelsson. Til denne kamp skulle spillerne dog være tilbage igen, og det ligner kun at de mangler Fischer til denne kamp. Thorup må slikke sig om munden, når han ser de mange spillere han har til rådighed i denne kamp.

FCN er stærke hjemme på kunstgræsset som altid, så FCK kan ikke tillade sig at fede den for meget her. Der er mange point der skal indhentes, og det vil kræve en solid indsats. Indtil videre har FCN dog været noget heldige med deres præstationer, og et kig på Expected Goals viser at de nok ikke vil kunne holde deres indtil videre flotte pointgennemsnit.

Nordsjællands Diomande udgik tidligt i deres sidste kamp, der bød på et nederlag til Sønderjyske. En ekstremt vigtig spiller på FCN’s midtbane, som højest sandsynligt må sidde over til denne kamp.

De sidste 6 indbyrdes kampe hedder stillingen 5-1-0 til FCK, og matchuppet passer nok FCK ganske fint, der kan dominere den fysiske del af spillet.

  • Post published:09/12/2020
  • Post last modified:09/12/2020