FC Nordsjælland – AGF | 29. november

FC Nordsjælland – AGF | 29. november

Tip: AGF vinder kampen @ 2.32

Kan spilles ned til: 2.21

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 20:55 25. november

Aarhusianerne tager 3 point med hjem til Jyllands hovedstad

Kampen her ligner et rigtig god matchup for AGF. I de seneste 8 indbyrdes kampe, har AGF sikret sig sejren i de 7. Godt nok er 4 af disse træningskampe, men der tegner sig alligevel et mønster om en fordel til AGF, med alle disse kampe spillet inden for de sidste 2 år.

AGF trives nemlig rigtig fint med at overlade spillet til FCN’s små teknikere, da man så kan fokusere på at stå stærkt på kontraer. Vi så sidste sæson hvordan disse form for matchups passede AGF mere end fint, når modstanderen rent faktisk ville spille fodbold med et offensivt udtryk.

Man har samtidigt set FCN blive trynet af hold der dominerer fysikken på banen, hvilket er noget AGF mestrer. Det fysiske element og det taktiske matchup kan vise sig at være en fordel for AGF.

FCN var heldige med at tage et point med hjem fra Aalborg. I kampen blev AaB igen straffet af sin egen manglende skarphed foran målet. Udover FCN’s mål der sikrede dem det ene point, kom man ikke frem til særligt meget, hvilket har været en tendens siden kampen mod Midtjylland Mod Vejle skabte man heller ikke meget udover det tidlige straffespark, og pinligt nok fik man aldrig scoret i cup kampen mod Hvidovre.

Abu Francis sidder stadig ude med karantæne til denne kamp – en mand som FCN kommer til at savne i det offensive, med 3 mål i sæsonen. På den positive side ligner det at man kan byde målmand Peter Vindahl Jensen velkommen tilbage mellem stængerne.

Kampen her bliver bestemt ikke en ren walkover for AGF på det nordsjællandske kunstgræs, men matchuppet kan vise sig at være en fordel for udeholdet.

  • Post published:25/11/2020
  • Post last modified:25/11/2020