FC Nordsjælland – AaB | 28. februar

FC Nordsjælland – AaB | 28. februar

Tip: Uafgjort @ 3.75

Kan spilles ned til: 3.45

Bookmaker: Youbet

Odds fundet: 10:52 23. februar

Der kan være en god eftermiddagslur i vente på søndag

Hvis man kiggede på dette opgør for en sæson siden, vil den første tanke nok være at kigge efter oddset på mange mål. 1 år senere, er det noget helt andet.

AaB kan slet ikke få det til at fungere i offensiven. Ny træner og 4 kampe i foråret har kastet 3 mål af sig. Godt nok har modstanden været rigtig hård, men den manglende skarphed er så markant, at det virker til at de ville have problemer hvis de skulle spille mod kegler.

FC Nordsjælland er også markant mere impotente i forhold til tidligere sæsoner, hvor det endelig virker til at kunne mærkes med de konstante spillersalg hver sommer. Det meste skal komme fra Sulemana Kamaldeen. Godt nok står han kun med 4 fuldtræffere i sæsonen, men der er magi i støvlerne.

Vi står altså med 2 hold der slet ikke kan finde vejen til netmaskerne i den her sæson. De seneste 10 kampe har begge hold en målscore på 10:15, og i hele sæsonen har AaB scoret 18, og FCN 25 mål.

Vi er godt nok på hurtigt kunstgræs i kampen her, men AaBs græstæppe på hjemmebanen har også set helt fin ud i opstarten, så dårlige baner indtil nu kan ikke være en undskyldning for manglende mål.

De sidste 2 indbyrdes er endt 1:1 og 0:0, og dette kunne meget vel blive endnu en langgaber med 2 uskarpe offensiver. Det lugter meget af 90 minutters pointeløst boldflytteri med 2 tekniske hold, der i ekstrem grad mangler kvalitet i forhold til at udnytte bolden i åbent spil.

Sæsonen har budt på 6 uafgjorte for begge hold i 17 kampe, og med en lavtscorende kamp i farvandet, skal der bestemt være værdi på uafgjort her.

  • Post published:23/02/2021
  • Post last modified:23/02/2021