FC Midtjylland – FC København | 8. november

FC Midtjylland – FC København | 8. november

Tip: FC Midtjylland vinder kampen @ 2.05

Kan spilles ned til: 2.00

Bookmaker: Danske Spil

Odds fundet: 10:27 7. november

Smal værdi på den nye stormagt i dansk fodbold

Vi klemmer den sidste lille dråbe værdi ud af søndagens storkamp mellem FCM og FCK.

Carlos Zeca har karantæne til denne kamp, hvilket er en gigantisk svækkelse for københavnerne. Det blev endnu værre, da det kom frem at Peter Ankersen og Bryan Oviedo er blevet ramt af corona. Særligt Peter Ankersen er en ekstremt vigtigt brik for dem, da FCK’s offensiv er meget afhængig af gode indlæg fra deres backs.

Der er stadig tvivl om Jesper Hansen kan nå at blive klar til dette opgør. Udover dette, ligner det et FCM hold der står med en fuld A-kæde til rådighed, som man skal have klemt det sidste energi ud af, før landsholdspausen.

FCM har været uheldige med resultaterne mod Liverpool og Ajax, hvor de spillemæssigt gjorde det helt fint. Et enkelt point i disse 2 kampe ville på ingen måde have været ufortjent.

FCK er vågnet lidt op igen efter Thorups ankomst, samt det massive indkøb i form af landholdssigningen Mathias Zanka Jørgensen. Der er dog stadig et godt stykke vej igen. Man har kun hevet 1måls-sejre hjem mod AGF, samt Avarta hvor man stod i odds 1.05. Imod Lyngby formåede man på forunderlig vis at få scoret 4 mål, men set på antal chancer var det ikke helt fortjent, og man endte samtidig med at lukke 2 mål ind mod bundproppen.

De seneste par sæsoner har FC Midtjylland fået et fremragende tag på hovedstaden, med 4 sejre og 1 uafgjort i de sidste 5 kampe.

  • Post published:07/11/2020
  • Post last modified:07/11/2020