FC Midtjylland – Brøndby | 5. april

FC Midtjylland – Brøndby | 5. april

Tip: Brøndby X2 @ 1.95

Kan spilles ned til: 1.85

Bookmaker: Danske Spil

Odds fundet: 10:20 2. april

Dovne FC Midtjylland skal vågne mere op

FC Midtjylland har langt fra ramt topniveau i foråret. De fleste regnede nok med at de ville udradere hele Superligaen, efter at kunne ligge de krævende Champions League kampe på hylden. Det er bare på ingen måde sket, og truppen lever langt fra op til potentialet.

På papiret ser FC Midtjyllands trup ekstremt skræmmende ud, og det virker til at det kun er dovenheden der stopper dem for at dominere. Specielt når man ser på hvor godt de præsterede i Champions League kampene.

Og ja, de fik scoret hele 5 mål mod Vejle, men det skyldtes i høj grad et svagt Vejle mandskab, der samtidigt fik et meget tidligt rødt kort. Tidligere mod FCK leverede de en tam indsats, og der er stadig en del at arbejde med.

Brøndby ligger generelt lidt lavere på Expected Goals set over hele sæsonen, men de virker rigtig solide både taktisk og defensivt.

Den sidste indbyrdes kamp vandt FCM 1:0, men det var tilfældighederne der afgjorde kampen, og de levede ikke op til den store oddsmæssige favoritværdighed.

I denne corona tid med begrænset hjemmebanefordel, virker det derfor voldsomt at man næsten kan få odds 2 på at FCM ikke vinder.

Ja, FCM kan sagtens vinde, og de plejer på en eller anden måde ofte at slide de smalle sejre hjem, men oddset skal simpelthen sende værdien over på udeholdet.

Begge hold bliver lidt udfordrede på midtbanen her, da både Lasse Vigen Christiansen og Evander er ude. Sidstnævnte bliver det største problem, da det er FCM der skal ud og skabe kampen. De kan derfor få problemer med at generere chancer i offensiven, uden Evanders kreativitet. Lasse Vigen har fået en mindre rolle på midtbanen i Brøndby i denne sæson med færre minutter, som derfor ikke bliver lige så stort et tab.

  • Post published:02/04/2021
  • Post last modified:02/04/2021