FC København – Randers | 23. november

FC København – Randers | 23. november

Tip: FCK vinder kampen @ 1.79

Kan spilles ned til: 1.71

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 14:14 15. november

FCK finder melodien igen med friske hoveder

Det har været op af bakke i denne sæson for begge hold, men den helt store skuffelse har været den sovende kæmpe FCK.

Til denne kamp mangler FCK endda den offensive joker Viktor Fischer, samt kaptajnen og ankermanden Carlos Zeca. Så hvorfor skal vi satse vores penge på FCK?

Det må efterhånden være lang tid siden at man har kunne spille en FCK hjemmesejr mod 10 pladsen, til dette odds.

Der er ikke mange pæne ord at fyre afsted mod Randers i denne sæson. De mangler desperat skarpe afsluttere, og får slet ikke noget ud af det i åbent spil. Den nylige sejr mod Vejle skyldes mest en skræmmende uinspirerende indsats af modstanderen, og selv her blev det 2 straffespark der gav dem sejren.

Jess Thorup og tropperne blev totalt ydmyget sidst mod FCM, og der er klart en del at arbejde med på træningsbanen. I FCM kampen havde Thorup trods få dage i klubben allerede fået indført sin 3-5-2 formation. Landsholdspausen kommer på et rigtig godt tidspunkt for dem, da de nu får masser af tid til at arbejde videre med den nye formation. Der er masser at arbejde videre på, og nu får Thorup tid og ro til at arbejde videre med truppen.

Kampen virker som en fantastisk mulighed for FCK, med friske hoveder efter en landsholdspause, mod et svagt Randers hold der ikke har meget at byde ind med i denne sæson.

Kigger man indbyrdes, har FCK vundet de sidste 7 kampe, hvor 3 af dem er vundet med 3 mål eller flere.

  • Post published:15/11/2020
  • Post last modified:15/11/2020