Everton – Liverpool | 21. juni

Everton – Liverpool | 21. juni

Under 4.5 kort @ 1.90

Odds fundet – Bet365: 20-06 10:40 (Findes under “Asian Lines”)

Den lange Corona pause har budt på nogle forsigtigt spillede kampe her i starten. Det ses også generelt i de andre ligaer.

Der er generelt en tendens til at spillerne passer lidt på for at undgå skader. Med en kampform på 0%, virker det til at være for risikabelt med de voldsomme tacklinger.

Bortset fra det tåbelige røde kort fra David Luiz, har de 4 første kampe efter genstarten kun budt på 7 gule kort.

En linje på 4.5 kort til denne kamp virker voldsomt. Ja, det er et derby, men selv disse derbys har ikke været særlig kortrige i de sidste mange indbyrdes kampe. De sidste 2 indbyrdes i denne sæson har kun budt på 1 og 3 gule kort. Hvis man kigger længere tilbage: 3 – 5 – 0 – 3 – 4 – 4.

Der er ikke decideret noget helt vildt på spil i denne kamp, da Liverpool umuligt kan glippe mesterskabet, og Everton har lagt og rodet rundt i midten i lang tid, med lang vej op til europæiske pladser.

Det virker altså til at oddset primært er sat ud fra at der er tale om et højintensitets derby, uden situationen helt er taget i betragtning.

Dommeren til denne kamp er den berygtede Mike Dean, som godt kan være lidt et wildcard i forhold til drama og røde kort.

  • Post published:20/06/2020
  • Post last modified:14/12/2020