Crystal Palace – Fulham | 28. februar

Crystal Palace – Fulham | 28. februar

Tip: Fulham -0.5 @ 2.36

Kan spilles ned til: 2.27

Bookmaker: Nordicbet

Odds fundet: 20:36 23. februar

Crystal Palace slipper ikke afsted med tyveri ved højlys dag for anden gang

Crystal Palace er midt i et komplet skadeshelvede, hvor adskillige førsteholdsspillere er ukampdygtige. Det værste af det hele er selvfølgelig at Wilfried Zaha også sidder ude. Før deres seneste kamp mod Brighton, havde de tabt 18 af de seneste 20 kampe uden ham. Er der overhovedet en spiller i hele Europa der er lige så vigtig for sit hold?

Utroligt nok fik Crystal Palace brudt den dårlige statistik uden Zaha på holdet. Med streg under UTROLIGT. Brighton havde 25 skud mod Palace’s 3, samt 13-0 i hjørnespark. En Expected Goals på 2.59 – 0.18 sagde alt om det der nok var 2021’s største tyveri.

Der dukker måske et par kendte ansigter op i hjemmeholdets næste kamp, men det bliver i så fald med dårlig kampform og sløje ben.

Modsat har vi Fulham, der i lang tid har set bedre og bedre ud. Det ligner at de fine præstationer endelig er ved at kaste lidt af sig, med en flot 2:0 sejr over Everton, og senest en 1:0 sejr over Sheffield United. Her tog man en kæmpe skalp mod at adskille sig fra det absolutte bundhold, og rykke længere væk fra nedrykningen.

Selvom man ligger på en nedrykningsplads, har man kun tabt 1 af de seneste 7 kampe, og man begynder at bevæge sig langsomt opad i tabellen.

På Expected Goals underpræsterer Fulham en del over hele sæsonen, hvor man burde ligge på en 14 plads. I dette regnskab ligger Crystal Palace på en 17 plads.

Med en forsvindende lille hjemmebanefordel, skal Fulham være relativt store favoritter mod et Crystal Palace hold der har ekstremt lidt af bidrage med uden Zaha i offensiven. Der er selvfølgelig fare for en 0-0’er, men Fulham er slet ikke så dårlige i det åbne spil.

  • Post published:23/02/2021
  • Post last modified:23/02/2021