Cagliari – Milan | 18. januar

Cagliari – Milan | 18. januar

Tip: AC Milan -1 AH @ 1.92

Kan spilles ned til: 1.82

Bookmaker: Unibet

Odds fundet: 14:45 11. januar

Milan udbygger forspringet i Serie A

Milan har gode muligheder for at udbygge deres forspring i denne mandagskamp mod Cagliari, der ligger og roder rundt i bunden af tabellen med 4 nederlag i træk. Kigger man på Expected Goals er der ikke nogen grund til at være fortrøstningsfuld på Cagliaris vegne, hvor spillet på banen kun rækker til en 19 plads.

Det er efterhånden rigtig mange år siden, at Milan har været med til at blande sig i topstriden. I denne sæson kan de dog finde sig selv på førstepladsen efter 17 kampe, med 3 point ned til Inter som nummer 2. På udebane har de tilmed skaffet hele 7 sejre ud af 8 kampe. Der må være en helt fantastisk stemning i omklædningsrummet lige nu, hvor specielt Zlatan Ibrahimovic og Theo Hernandez har præsteret fremragende. Rafael Leao er også ved at arbejde sig varm til en rigtig god sæson.

Siden Cagliaris vigtige midtbanemand Marko Rog blev skadet, har de tabt 3 kampe i træk, og lukket 7 mål ind. De har tilmed den vigtige faste midtbanemand Nahitan Nandez i karantæne til denne kamp.

Der er cupkamp i mellemugen, hvor Milan skal spille d. 12, og Cagliari d. 14. Rotation i truppen eller ej, vil dette give Milan en fin fordel med forberedelsen til denne ligakampen.

Milan har vundet de seneste 3 indbyrdes opgør 3:0 – 2:0 – 3:0. Historisk set har Milan vundet imponerende 22/28 kampe, hvor 5 har endt uafgjort. Cagliari har altså kun vundet 1 gang ud af 28 forsøg.

Med denne spilform får vi pengene tilbage, hvis Milan vinder med 1 mål. Vi satser på at gode gamle 39 årige Zlatan Ibrahimovic kan sende et par ekstra bolde i nettet.

  • Post published:11/01/2021
  • Post last modified:11/01/2021