Burnley – Sheffield United | 29. december

Burnley – Sheffield United | 29. december

Tip: Burnley -0.25 @ 2.07

Kan spilles ned til: 1.99

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 14:46 29. december

Ingen tegn på at Sheffield United kommer ud af grøften

Sheffield United ligger begravet helt i bunden med kun 2 point efter 15 kampe, med en målscore på 8:26. De sidste 10 kampe har budt på 9 nederlag, og isolationen i bunden af tabellen bliver større og større.

Stemningen i omklædningsrummet er nok ikke den bedste, og den bliver her blandet med et par vigtige fravær. Oliver Burke blev taget ud i pausen mod Everton, som ikke ligner en mand der kommer i spil til denne kamp. Derudover mangler man den faste mand Sander Berge, samt en John Lundstram der sidder i karantæne.

Burnley finder sig selv i en rigtig god periode, med sejre over Wolves og Arsenal i de sidste 5 kampe, samt uafgjort mod Everton og Aston Villa.

Oddset her fortæller os at de to hold vurderes at være ca. lige gode. Burnley er dog inde i en rigtig fin periode formmæssigt, hvilket man ikke ligefrem kan sige om Sheffield United. Sheffield kommer på noget af en opgave her med en semi-amputeret trup. Når start 11’eren ikke viser kvalitet nok til at spille i Premier League, bliver det slemt her.

  • Post published:29/12/2020
  • Post last modified:29/12/2020