Brøndby – FC Midtjylland | 22. juli

Brøndby – FC Midtjylland | 22. juli

Tip: FC Midtjylland sejr @ 2.30

Kan spilles ned til: 2.15

Bookmaker: Bwin

Odds fundet: 09:51 20. juli

FC Midtjylland har fået alkohollen ud af blodet efter deres fejring af Superliga guldet, med en imponerende 6-3 sejr over FCN. Ronnie Schwartz kæmper desperat efter mere spilletid over konkurrenten Sory Kaba, for at kunne ende med topscorer titlen. Han fik da også scoret 2 mål i sidste kamp, så mon ikke han fortsætter ærgerrigt her.

Imens tabte Brøndby 1-0 efter et tidligt straffe mod AaB, hvor de igen viste svag effektivitet foran målet. Udover 2 sejre mod FCN, har Brøndby set ekstremt svage ud foran mål i slutspillet. De har imponerende defensiv, men den kan ikke kompensere for de manglende mål. Det er svært at høste point til kontoen med kun 10 mål på 10 kampe. Dette har også gjort at AaB puster dem i nakken for 4 pladsen.

FCM’s udebaneform er helt ekstrem denne sæson, hvor de står med 15 sejre ud af 17 mulige. Det eneste nederlag kom netop med guld-tømmermænd imod hårdt kæmpende AGF, der går benhårdt efter sølvmedaljerne.

Der kom lidt flere tilskuere på til Brøndby’s kamp mod AaB, som vil give kampen lidt ekstra intensitet.

FCM mangler Jens-Lyn Cajuste til denne kamp, men de har truppen til at kompensere for ham.

I sidste kamp endte expected goals på 1.06 – 0.11 i FCM’s favør. Brøndby fik altså skabt absolut ingenting, hvilket siger en del om deres offensiv i dette slutspil.

Et velrestitueret FCM mandskab skal være større favoritter i denne kamp, med en trup der er mange kilometers længde foran Brøndby i ren kvalitet.

  • Post published:20/07/2020
  • Post last modified:20/07/2020