Brøndby – Vejle | 21. februar

Brøndby – Vejle | 21. februar

Tip: Brøndby -0.75 @ 1.85

Kan spilles ned til: 1.75

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 10:45 17. februar

Brøndby fortsætter den imponerende form på et godt græstæppe

Nu skulle det gerne være slut med de dårlige baner. En ulempe for Vejle, da de er ekstremt begrænsede når det kommer til rent faktisk at skabe chancer i åbent spil. Det har været tydeligt at de dårlige baner har været en stor fordel for Vejle, som har givet dem pæne resultater med 3 hjemmekampe, og en kamp i Haderslev på en måske endnu ringere bane.

Brøndby finder dem selv på en imponerende førsteplads, og kunne sagtens have lukket kampen mod AaB i den forrige kamp. Chancerne var der til sidst, efter et imponerende stormløb mod AaBs mål til sidst. Sidst ydmygede de Lyngby 4:0 på udebane, som ellers har lignet et hold der er på vej i bedre form.

Som skrevet er Vejle kommet godt ind i foråret, men det skyldes mest de dårlige baner. Godt nok er man ubesejret i 4 kampe, men de burde møde deres overmagt her. Det er svært at se hvordan Vejle skal få scoret mod et Brøndby hold der efterhånden er blevet rigtig skarpe taktisk.

Vejle har fået den vigtige Saeid Ezatolahi i karantæne, som kan blive rigtig dyrt for Vejle med stabiliteten på midtbanen.

Der er altså en del tegn på at Brøndby er for sprudlende til stakkels Vejle, som burde få det rigtig svært her.

  • Post published:17/02/2021
  • Post last modified:17/02/2021