Barcelona – PSG | 16. februar

Barcelona – PSG | 16. februar

Tip: PSG +0.25 @ 2.01

Kan spilles ned til: 1.92

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 14:18 11. februar

Historisk dårligt Barcelona-hold skuffer på tomt stadion

Det er efterhånden lang tid siden man har set så sløjt et Barcelona hold. Messi er kommet godt ind i 2021, men udover ham mangler der bare meget kvalitet over hele linjen.

Messi er dog ikke den eneste stjerne på banen… PSG må være glade for at få Neymar tilbage efter en længere skade, som også har fundet den stærke form frem.

Specielt defensiven kan komme på prøve her, hvor det ligner at Barcelona stiller med de unge og urutinerede Dest og Araújo. Det bliver rigtig giftigt mod især Mbappe, som kunne få en flot karriere indenfor 100-meter løb. Med den høje baglinje Barcelona spiller med, kan de lynhurtigt blive straffet. PSG må desværre undvære Di Maria, som gør angrebet et enkelt hak mindre potent.

På en 2 ugers tid har Barcelona formået at tabe Super Cuppen, og give dem selv et elendigt udgangspunkt i Copa Del Rey med et 2:0 nederlag mod Sevilla. Det står også sløjt til i ligaen, hvor man har smidt en del flere point end normalt. Formen i ligaen er OK, men man kommer tit ud i problemer, og sejren skal virkelig slides hjem, uanset hvor ringe modstanderen er.

Kigger vi på Barcelonas kampe i denne sæson imod modstand af deres egen kaliber, ser vi:

CL – Juventus – Tabt 3:0
La Liga – Atletico Madrid – Tabt 1:0
CL – Juventus – Vundet 0:2
La Liga – Real Madrid – Tabt 1:3

Det er ikke meget man er blevet testet i løbet af sæsonen, og i de vigtige kampe har det ikke været for imponerende.

Med en hjemmebanefordel der aldrig har været mindre, ser Barcelonas chancer sløje ud, og PSG er da også favoritter til at gå videre over de 2 opgør. Derfor skal vi gerne kunne klemme lidt værdi ud af PSG allerede i første opgør.

  • Post published:11/02/2021
  • Post last modified:11/02/2021