Atletico Madrid – Chelsea | 23. februar

Atletico Madrid – Chelsea | 23. februar

Tip: Atletico Madrid +0 @ 1.82

Kan spilles ned til: 1.75

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 11:30 15. februar

Atletico er et bedre sted end Chelsea

Endelig Champions League fodbold igen. Desværre uden tilskuere. Og ikke engang på Atleticos hjemmebane..

Kampen spilles i Rumænien, og det gør det måske endnu mere gennemsigtigt at finde værdien, når der spilles på helt neutral bane.

Chelsea har smidt Frank Lampard ud døren, og fået Thomas Tuchel ombord på skibet. Det har set udmærket ud indtil videre, hvor man har slidt sig til sejrene uden decideret at spille attraktiv fodbold. Modstanden har dog også været ret sløj, og man var tæt på at ryge ud af FA cuppen sidst mod Barnsley. Kampen mod Tottenham vandt man på et straffe, og selvom defensiven ser skarp ud, er der stadig en del at arbejde med for den nye træner.

Diego Simeone har gang i en rigtig spændende sæson i Atletico, hvor man står med hele 54 point på 21 kampe, med en målscore på 44:13. Købet af Luis Suarez var lige det der skulle til for at sikre kontinuiteten, og man har gang i en fuldstændig vanvittig form.

Atletico står altså et meget bedre sted end Chelsea lige nu, med et totalt gennemarbejdet koncept i spillestil osv. Derfor skal favoritværdigheden også vægte klart over på Atleticos banehalvdel, mod et svingende Chelsea der har meget at arbejde med.

Kigger man på truppen, mangler Chelsea også at få integreret en del af de nye spillere på holdet. I Atletico er man langt mere komfortabel med sin start 11’er.

Champions League viser os år efter år at rutine spiller en kæmpe rolle, og Atletico har en del mere på den konto i både spillertruppen og på trænerposten.

  • Post published:17/02/2021
  • Post last modified:17/02/2021