Atletico Madrid – Celta Vigo |  8. februar

Atletico Madrid – Celta Vigo | 8. februar

Tip: Atletico Madrid -0.75 @ 1.80

Kan spilles ned til: 1.72

Bookmaker: Bet365

Odds fundet: 08:13 8. februar

Atletico tager den niende sejr i træk

Det er nærmest umuligt at holde sine fedtede fingre for dette spil.

Atletico kommer til denne kamp med 8 La Liga sejre i træk. Hvis vi piller 2:0 nederlaget ud mod Real Madrid på udebane, hedder det 15 vudne kampe i streg.

Her får vi så et rigtigt højt odds på grund af at Atletico er ramte af fravær. Det skulle være Moussa Dembele, Joao Felix, Yannick Carrasco og Mario Hermoso der er ude på grund af Corona, samt Kieran Tripper på højre back med karantæne.

Når man ser på en potentiel start 11’er, ser den dog stadig ekstremt stærk ud. Et bud kunne være: Oblak; Savic, Gimenez, Felipe; Vrsaljko, Llorente, Koke, Lemar, Saul; Correa, Suarez. Med den stemning der er i omklædningsrummet lige nu, burde de klare den.

Man kan altså stadig stille med den helt store helt Suarez i spil som frontangriber, som de fraværende Joao Felix og Moussa Dembele ikke kommer i nærheden af lige nu på kvaliteten.

På den anden side har vi Celta Vigo, der er det andet dårligste hold formmæssigt, med 2 point og en målscore på 2:9 i de sidste 5 kampe.

Celta Vigo kan stille et slagkraftigt hold her, hvor de kun mangler Sergio Alvarez og David Junca, men med den form de er i, skal der mere til for at kunne spille op til Atleticos niveau.

  • Post published:08/02/2021
  • Post last modified:08/02/2021